Sweet Control. De Workshop.

De wetenschappelijke waarheid over suiker

Hoe zit het nu echt met suiker?
De aandacht voor suiker heeft inmiddels het formaat aangenomen van een echte HYPE. werkboek-sweet-controlMet name op social media zijn de tegenstrijdige berichten over suiker en het gebruik er van een dagelijks terugkerend ritueel.
Suiker zou als gif moeten worden bestempeld.
Maar zijn die beweringen ook juist?
Het wordt tijd voor opheldering.

Wat wordt er behandelt:

* Is suiker verslavend.
* Welke soorten suiker zijn er.
* Zijn suikervervangers ongezond
* Hoeveel suiker mag je eten op een dag
* Hoe houd jij je suikergebruik onder controle
* Welke stappen zet ik om minder suiker te eten

De workshop Sweet Control is gebaseerd op wetenschappelijke bronnen en legt uit waar suiker allemaal in zit, en in hoeverre de inname van suiker nu wel of niet gezond is.

Tijdens de workshop krijg je het werkboek waar je zelf of eventueel onder begeleiding**) mee aan de slag kunt om in 6 weken grip te krijgen op suiker en zoete smaken.

Tijdens de workshop is er ruime mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Wat zijn de kosten?

De workshop duurt 2 uur en de kosten bedragen *) € 49,- p.p.
(inclusief de kosten van het werkboek Sweet Control)

Wanneer wordt de workshop gegeven?

Maak een keuze uit 2 data:
maandag  10 oktober 20.00 - 22.00 uur
zaterdag   15 oktober  10.00 - 12.00 uur

Waar wordt de workshop gegeven?

Lloyd Hotel (de Salon zaal)
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam

Wie geeft de workshop?

kitty-atsma-ansems

Kitty Atsma-Ansems is een erkend BGN Gewichtsconsulent

MELD JE AAN VOOR DE WORKSHOP OP 10 OKTOBER

MELD JE AAN VOOR DE WORKSHOP OP 15 OKTOBER

Let op: er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. 

*) Ben je aanvullend verzekerd? Veel verzekeraars betalen mee aan workshops die onder leiding van een BGN gewichtsconsulent worden gegeven.
pointKijk hier voor informatie over vergoedingen van verzekeraars

 

**) Op deze cursus is ook een follow up mogelijk, met een intensief persoonlijk traject van 6 weken. Tijdens de cursus wordt hierover meer informatie verstrekt.