Wie zijn wij

Wat en wie is Wellsupport?

Wellsupport is een onderneming  die door middel van persoonlijke begeleiding en begeleiding van groepen coacht in een gezonder en vitaler leven.
Wellsupport heeft een totaalaanbod voor vitaliteitsbevordering met de disciplines Vitaliteitscoach, Leefstijlcoach, Personal Trainer en Gewichtsconsulent.

Filosofie

Stel jezelf de vraag: Wat maakt voor de mij het moeite van het leven waard?

Iedereen zal hier een ander antwoord op geven. Een gezonde levensstijl is een voorwaarde voor een gelukkig en vitaler leven. Dat is een persoonlijk proces. Je hoeft geen passie te hebben, niet de beste versie van jezelf te zijn en geen hoger doel na te streven. Wat zou je zelf willen en wat is voor jou belangrijk?

Gediplomeerd

Alle diensten die aangeboden worden worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten.

Vitaliteitscoach / Leefstijlcoach

De Vitaliteitscoach coacht u in uw eigen krachten en mogelijkheden om sterker, fitter en gelukkiger te worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de sterke eigenschappen van een cliënt. Dit kan al in enkele consulten. Items die aangepakt kunnen worden zijn:  Beter slapen en stress en emotie de baas worden.

Personal Trainer

Heeft u ook al veel geld uitgegeven aan sportscholen maar ontbreekt de motivatie te blijven gaan of heeft u geen of weinig resultaten geboekt met het sporten dat is een Personal trainer een optie. Samen met u maak de personal trainer een plan van aanpak en gaat u samen aan de slag om fitheid doelen te bereiken. Dit gebeurt op een manier die bij u past. Op een manier die u prettig vindt en resultaatgericht. Rekening houdend met eventuele blessures die zowel preventief als curatief benaderd worden.

Gewichtsconsulent

Bent u ieder jaar een paar kilo aangekomen en lukt het maar niet om af te vallen. Informeer eens naar de mogelijkheden. De Gewichtsconsulenten zijn allen ingeschreven in het register van de BGN.

Wellsupport  staat onder de directe leiding van Kitty Atsma-Ansems.

Voor Particulieren

Wellsupport staat voor persoonlijke benadering van individuen. Coachen in een gezonde levensstijl waarbij duurzaam rendement als doelstelling een prioriteit is.
Neem kennis van onze unieke programma's als Duurzaam Afvallen en maak vandaag nog een afspraak.

Voor Bedrijven

Wellsupport heeft speciaal voor bedrijven diverse programma's ontwikkelt die ten doel hebben niet alleen de duurzame inzetbaarheid van werknemers te verhogen of te bestendigen, maar ook de betrokkenheid en daarmee de productiviteit van werknemers positief te beïnvloeden.
Neem kennis van onze vele kort maar krachtige Arbo workshops en vraag geheel vrijblijvend en gratis een demonstratie aan.
Ook voor uw bedrijf.

Voor meer informatie, bezoek onze website Wellvitaal.

Contact

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van Wellsupport en op een duurzame manier uw doelstellingen voor vitaliteit realiseren?

Neem vandaag nog contact op! Klik hier voor het contactformulier.

Op alle diensten en aanbiedingen van Wellsports zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing